Medewerker Verkoop Binnendienst (32 uur)

Van september 1, 2021Vacatures
Vlotte Collega gezocht!

Vacature Medewerker Verkoop Binnendienst (32 uur)
Wij zijn op zoek naar een collega die binnen ons hechte verkoopteam het complete overzicht heeft. Jij weet welke offertes er moeten worden verstuurd, je zorgt voor optimale communicatie met zowel onze nationale als internationale klanten, jij regelt de planning van de montages en je bent creatief met marketing. Van ontwikkelen en versturen van de juiste verkoopdocumentatie tot het monitoren van de gestelde verkooptargets. Kortom, jij bent in deze functie onmisbaar binnen onze afdeling verkoop. De werkzaamheden zijn veelzijdig en er is geen één dag hetzelfde.

Bij dit bedrijf kom je te werken
Haagh Protection B.V. te Rijen is al meer dan 40 jaar dé specialist in het creëren van een verbeterde en veilige werkomgeving. Het assortiment is opgebouwd uit kwalitatief hoogwaardige producten die toepasbaar zijn in elke industriële werkomgeving.

Alle producten zijn gekeurd volgens Europese normen. Ze voldoen aan de verlangde wettelijke eisen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een kwalitatief hoogwaardige oplossing adviseren, maar ook maatwerk projecten uitvoeren.

Het is iedere keer weer een prachtige ervaring om bij te dragen aan de realisatie van projecten en installaties om mensen te helpen in een veiligere omgeving te kunnen werken. Wij zouden graag willen dat jij hier een onderdeel van gaat uitmaken.

Wat verwachten wij van jou

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een absolute pré;
  • Communicatief zeer vaardig;
  • Accuraat;
  • Je bent pro actief en ziet ruimte voor verbetering;
  • Assertief en Collegiaal;
  • Digitaal ingesteld;
  • Affiniteit met techniek;
  • Je hebt een positieve en enthousiaste persoonlijkheid.

Werkgebied
Je bent woonachtig in of nabij Rijen (Noord-Brabant)

Wat kan jij van ons verwachten
Je komt te werken in een professionele werkomgeving waar er veel waarde wordt gehecht aan een goede sfeer. Een rustige en veilige omgeving waarin het team centraal staat. Omdat deze functie heel veelzijdig is besteden wij binnen ons verkoopteam veel aandacht aan persoonlijke maar ook aan professionele ontwikkeling.

De functie is voor minimaal 32 uur;

Binnen ons team is dit de eerste of tweede stap binnen je carrière;

Flexibel werken is een optie;

Goed salaris in overleg en afhankelijk van ervaring/achtergrond.

Haagh Protection B.V. te Rijen heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren van deze vacature. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie via de mail an@danehrm.nl of bel voor meer info met An Gelton 0650663923

ACQUISITIE N.A.V. DEZE VACATURE WORDT NIET OP PRIJS GESTELD