Sales Executive BVO Vloeren

Van december 21, 2022Vacatures

Een uitdagende job in de High End sector!

Je hebt een ondernemende instelling en je wilt je commerciële kant nog verder ontwikkelen binnen het hechte en professionele team van BVO vloeren te Breda. Doordat je nauw samenwerkt met Bas, de eigenaar van BVO Vloeren, krijg je te maken met alle in’s and out’s van het complete salesproces. Het maken en opvolgen van offertes. Het adviseren en begeleiden van onze klanten.
Het aanboren van nieuwe groeikansen. Het vergroten van ons marktaandeel. Het actief deelnemen en vergroten van ons netwerk.
Jij bent diegene die onze klanten, vaak samen met hun interieurarchitecten, informeert en begeleidt bij het aanschaffen van de mooiste houten vloer. Je hebt oog voor detail en een passie voor kwalitatief hoogstaande en mooie duurzame producten.

Wie zijn wij:

BVO Vloeren wordt geleid door het ervaren en gedreven echtpaar Bas en Priscilla van Oosterbos. Samen met hun betrokken team realiseren zij de houten vloeren die de visie van ons bedrijf uitdragen: tijdloos mooie vloeren met het gemak van nu, duurzaamheid en precisie in detail. Als bedrijf streven we ernaar om de kwaliteit van onze vloeren én de service hoog te houden en zijn we flexibel wanneer nodig.
We staan open voor verandering en streven steeds naar verbetering. Onze eigenheid is zichtbaar in elk aspect van onze bedrijfsvoering en alles staat in het teken van de volle aandacht voor onze klanten, want de klantwens staat bij ons centraal. De nieuw ontwikkelde showroom van BVO Vloeren is toonaangevend in de branche en vertegenwoordigt in de hoedanigheid van ‘brand store’ diverse internationale topmerken. BVO Vloeren is een kleine organisatie mét grote ambities. Wij zouden het fantastisch vinden als jij daar een onderdeel van
zou willen uitmaken.

Wat vragen wij van jou?

• MBO+/HBO werk- en denkniveau;
• Affiniteit met de exclusieve interieur/hout branche;
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse Taal;
• Je hebt een commerciële instelling en denkt in mogelijkheden;
• Communicatief zeer vaardig en klantgericht;
• Jij toont initiatief en bent proactief;
• Je hebt een positieve en enthousiaste persoonlijkheid;
• Je werkt graag in een team maar je kan ook zelfstandig gestructureerd werken..

Werkgebied

Je bent woonachtig in of nabij Breda

Wat mag je van ons verwachten?

• Vanzelfsprekend krijg je, afhankelijk van leeftijd en ervaring, een heel interessant salaris pakket met vele extra’s en bonussen.
• Auto van de zaak.
• Je komt te werken in een professionele en mooie werkomgeving waar er veel waarde wordt
gehecht aan een goede sfeer. De lijntjes zijn kort en collegialiteit staat hoog in het vaandel.
• Wij besteden aandacht en werken aan onze ontwikkeling, wij willen graag dat jij dit ook
doet. Binnen ons bedrijf zijn er tal van mogelijkheden om jou hierin te ondersteunen.
• Schroom daarom niet om te solliciteren als je aan het begin van je carrière staat. Wij ondersteunen je graag in het leerproces en je ontwikkeling.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

· Vakantiegeld
· Pensioen
· Bedrijfsauto
· Vrijdagmiddagborrel
· Reiskostenvergoeding
· Budget voor professionele ontwikkeling

Interesse?

BVO Vloeren heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren van deze vacature. We zijn heel benieuwd naar je motivatie. We willen graag weten waarom jij de juiste persoon bent voor deze functie. Stuur een mail met je CV naar an@danehrm.nl of whatsapp: 0650663923 of bel: 0650663923 voor meer info naar An Gelton. We gaan vertrouwelijk en zorgvuldig met je gegevens om en binnen 5 werkdagen zul je een terugkoppeling ontvangen.

REAGEER DIRECT