5 ***** Commercieel Medewerker Binnendienst

Van april 25, 2023Vacatures

5 ***** Commercieel Medewerker Binnendienst

Bij 5-sterrenspecialist zijn we op zoek naar een verkoper binnendienst. Jij bent het verkooptalent die niet alleen klanten wil binnenhalen maar ze ook wil behouden. Als verkoper binnendienst ben je verantwoordelijk voor sales, reviewmarketing en aftersales.

Je bent servicegericht, je gaat voor een positieve klantervaring en weet met passie onze diensten te vertalen naar de klant.  Je houdt van uitdaging en een afwisselende baan waarin je al je commerciële talent kan inzetten en laten zien. Kortom, je bent niet zomaar een verkoper binnendienst, je bent het aanspreekpunt van onze (jouw) klant van A tot Z.

Jij zorgt ervoor, jij regelt het.

Wie zijn wij:

5-sterrenspecialist verstrekt licenties aan bedrijven die zich willen onderscheiden op servicegerichtheid.
“Alles voor een tevreden klant” is het uitgangspunt van iedere 5- sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van onze organisatie als een van de belangrijkste punten in de bedrijfsvoering. Wij willen niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hoe ga je met je klanten om en hoe sta je voor je klanten klaar. Dat is waar het keurmerk 5-sterrenspecialist voor staat!

Met ons team van gepassioneerde medewerkers stimuleert 5-sterrenspecialist bedrijven om de servicegerichtheid waar mogelijk te verhogen en willen we inspireren om het belang van de klant voorop te stellen: “behandel klanten zoals je zelf behandeld wilt worden.”

Omdat we flink groeien, zijn we op zoek naar iemand die energie krijgt van het meedenken binnen ons commercieel team, initiatief wil tonen en vooral nieuwe klanten wil laten kennismaken met onze diensten.

Wat verwachten wij van jou:

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Commerciële instelling
  • Doorzettingsvermogen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse Taal.
  • Communicatief zeer vaardig
  • Kennis van MS Office
  • Leergierig
  • Je hebt een service gerichte instelling en denkt in oplossingen.
  • Je hebt een positieve en enthousiaste persoonlijkheid

Werkgebied:

Je bent woonachtig in of nabij Dongen (Noord-Brabant)

Wat kan jij van ons verwachten?:

Heel veel!

Vanzelfsprekend krijg je, afhankelijk van leeftijd en ervaring, een goed salaris. Wij geloven in het extra belonen bij goede resultaten. We hebben een riant persoonlijk bonussysteem wat niet alleen verkoopgericht is maar ook gaat voor het behoudt van klanten.

Je komt te werken in een professionele werkomgeving waar er veel waarde wordt gehecht aan een goede sfeer. De lijntjes zijn kort en collegialiteit staat hoog in het vaandel.

Blijven ontwikkelen vinden wij erg belangrijk. We besteden daarom ook veel aandacht aan persoonlijke maar ook aan professionele ontwikkeling.

De 5-sterrenspecialist heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren van deze vacature.
Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie via de mail an@danehrm.nl of bel voor meer info met An Gelton 0650663923

Salaris in overleg en afhankelijk van ervaring/achtergrond.

5 Sterrenspecialist heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren van deze vacature. We zijn heel benieuwd naar je motivatie. We willen graag weten waarom jij de juiste persoon bent voor deze functie. Stuur een mail met je CV naar an@danehrm.nl of whatsapp: 0650663923 of bel: 0650663923 voor meer info naar An Gelton.

REAGEER DIRECT