Missie & Visie

Onze missie is om Personeelszaken, (Pré) Mediation, Loopbaanadvies, Werving & Selectie, kortom the whole pakkage beschikbaar en betaalbaar aan te bieden voor met name het MKB.
De ondernemer met hart voor de zaak! Wij besparen je geld en tijd zodat jij kunt doen wat je het liefst doet, ondernemen!

In tegenstelling tot een “traditioneel” HR- of werving- en selectiebureau, zijn wij volledig geïntegreerd in jouw organisatie.
Wij zijn een professionele en persoonlijke partner, in plaats van een leverancier van cv’s en (te) hoge nota’s.

Dankzij onze jarenlange ervaring in verschillende trajecten zijn we in staat om uw wervingsstrategie én HR-beleid te professionaliseren en uit te voeren. Dit kan voor enkele dagen, weken of meerdere maanden zijn. Wij werken uitsluitend samen met specialisten en werken altijd vanuit het merk van uw organisatie.

Wij luisteren aandachtig en staan naast de ondernemer!
Wij geloven dat samenwerken leidt tot succes!

Ik ben Claudia Dane, 24/7

What you see is what you get. Ik heb geen verborgen agenda. Mensen omschrijven mij als direct, enthousiast, oprecht en betrouwbaar, met een gezonde dosis humor.

Ik heb meer dan 15 jaar werkervaring opgebouwd bij een  grote diversiteit aan organisaties.
Van commerciële bedrijven tot non-profit organisaties.
In 2005 startte ik mijn leidinggevende carrière bij een toonaangevende financiële dienstverlener. Hier is mijn passie ontstaan voor leiderschap en personeelszaken. Ik ben altijd geïnteresseerd naar de drijfveren van mensen en zet hen in op talent en kwaliteit.

Mijn enthousiasme voor werving & selectie heb ik verder ontwikkeld bij een landelijke non-profit organisatie. Het verbinden van mens en organisatie.

Sinds 2020 werk ik samen met An Gelton. Zij is verantwoordelijk voor Werving & Selectie binnen Dane HRM. An is zeer gedreven om de juiste persoon te matchen met de juiste organisatie. Ons doel is bereikt wanneer wij de perfecte match hebben gevonden!
De juiste persoon op de juiste plaats.

Ik heb een scherpe blik en luister voorbij het gesproken woord. Ik ben nieuwsgierig naar jouw drijfveren.
Ik stel kritische vragen en spreek zaken hardop uit. Ik benoem wat ik zie en hoor, waardoor ik je een spiegel voorhoud.

Ik ga “aan”  van enthousiaste, ondernemende en gepassioneerde mensen.
Zelf ben ik ook enthousiast, ondernemend en gepassioneerd in mijn vak.

In 2018 is Dane HRM opgericht omdat wij het gehele HRM Pakket, de Waarderingsmethode,  Mediation en Werving & Selectie beschikbaar en betaalbaar aan willen bieden voor het MKB.

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact met me op: Claudia@DaneHRM.nl of bel 06-507 434 00

Maak een vrijblijvende afspraak

Info@DaneHRM.nl