Operational Officemanager

Van september 8, 2023Vacatures

Operationeel Office Manager

Wij zoeken een daadkrachtige en mensgerichte allrounder die zich op zijn gemak voelt in een kleine organisatie. Jij bent het aanspreekpunt voor het personeel en doet de HR administratie. Jij coacht, delegeert en houdt de sfeer erin. Je verdeelt het werk over de monteurs en voorziet zowel de monteurs als de klanten van advies en informatie.

Jij ondersteunt bij het facturatie, offreren en het verwerken van bankmutaties.

Jij bent de rechterhand van de directie en bespreekt nieuwe ideeën en strategie. Jij zorgt ervoor dat alles op de werkvloer op rolletjes loopt.

Ben jij die spin in het web met interesse in brandbeveiliging? Kom dan werken bij Ribrandy BV.

Wie zijn wij:

Ribrandy BV is in 2002 begonnen als een eenmanszaak en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming. Wij ontzorgen bedrijven op het gebied van (brand)veiligheid, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn. Onze monteurs keuren jaarlijks o.a. blussers, haspels, BHV/EHBO artikelen, noodverlichting, AED’s, rookmelders en reddingsvesten.

Wij zijn een CIBV gecertificeerd bedrijf en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren snelle en goede service door het persoonlijke contact met onze klant. De lijntjes zijn kort en daardoor kunnen we snel schakelen.

Wat verwachten wij van jou:

  • MBO + HBO werk/denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring binnen de brandbeveiliging of ervaring in een soortgelijke functie is een absolute pré
  • Effectief inzetten van mens en middelen in de planning
  • Flexibel, betrouwbaar, enthousiast, daadkrachtig
  • Een teamspeler die ook zelfstandig en gestructureerd kan werken
  • Kennis van Excel en bij voorkeur ervaring met Ignis

Wat kun jij van ons verwachten?

Wij hebben je veel te bieden. Je komt te werken in een professionele werkomgeving waar sfeer heel belangrijk is. Je functie is zeer gevarieerd en er is geen dag hetzelfde. We bieden je een zeer passend salaris en hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Flexibele vakanties en 26 vrije dagen.

Werkgebied:

Ribrandy BV is gevestigd in Raamsdonksveer.

Ribrandy BV heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren voor deze vacature. Stuur een mail met CV naar an@danehrm.nl of bel voor meer info An Gelton +31650663923