Kandidaat Revit Modelleur

Van april 21, 2020Kandidaten

Zelf startende jongeman met hart voor bouw en bouwkundige aanpassingen.
Ervaring met modelleren via o.a. Autocad en Revit.

 F. (28) is een gedreven, klantgerichte jongeman met een groot hart voor de bouw. Een jongen die van zijn passie zijn beroep wil maken en zijn opgedane kennis wil inzetten en verbreden binnen een bouwkundige omgeving.

 Onze kandidaat heeft een indrukwekkende passie voor bouwtechnische aanpassingen. Waar hij tijdens zijn opleidingen startte met een autotechnische achtergrond heeft hij ondanks het gebrek aan kennis een start durven maken binnen de bouwwereld. Vanuit die wil is hij zich gaan verdiepen in AutoCad. Hij heeft het programma privé aangekocht en is gaan ontdekken en leren om zijn kennis hiervan te vergroten. In 2017 kreeg hij de mogelijkheid om binnen een timmerfabriek zijn kennis om te zetten in de praktijk, hij tekende houtskeletten voor bouwwanden en kozijnen. Zijn initiatieven en passie kon hij bij het betreffende bedrijf onvoldoende kwijt en er werd hem een kans geboden om met het meer toekomstgerichte tekenprogramma Revit ervaring op te doen. Deze kans heeft hij met beide handen aangegrepen. Hij mocht in de installatietechniek aan de slag met Revit. Kreeg goede begeleiding en heeft zich kunnen ontwikkelen.

Omdat hij zich bewust was van het feit dat enkel de praktijk hem niet zouden brengen op de plek waar hij graag wil komen, is F. in mei 2019 gestart met de avondstudie HBO Bouwkunde. Deze studie volgt hij naast zijn praktijkervaring.

Omdat zijn hart in de bouw ligt, is hij gelijktijdig met zijn studie gestart bij een bouwkundig bureau dat o.a. is gespecialiseerd in  BIM-modelleren. F. heeft hier zijn kennis vergroot.

 F. is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn kennis van bouwkundige aanpassingen kan vergroten en waar hij zich kan ontwikkelen in Revit. Hij is zich bewust van de mooie mogelijkheden die Revit toepast in de 3D-wereld van het bouwkundig tekenen en ziet het als zijn doel om daar alle ins en outs van te leren kennen.

F. omschrijft zichzelf als een initiatiefrijke persoonlijkheid met oog voor het belang de klant. Hij kan zich goed in de ander verplaatsen en is zich bewust van de manier waarop zijn handelen invloed heeft op de vraag en de wens van de klant.

Zijn grootste hobby is de bouw en bouwkundig tekenen. Dit is hetgeen dat hij in zijn schaarse vrije tijd het liefst mee bezig is.

Voor het volledig CV kunt u contact opnemen met:
Meike 06-11472996 of Claudia 06-50743400

Mailen kan ook: Info@DaneHRM.nl