Gevorderd Assistent Accountant – Auditpraktijk

Van oktober 14, 2020Vacatures

Ben jij het vuur?! Breng jij pit in de accountancy?! Een rots in de branding?! REAGEER!!

Onze functies, jouw kans!
Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een gevorderd assistent accountants – Auditpraktijk

Wat ga je doen?

Op de eerste plaats ben jij de ambassadeur van het kantoor waarvoor je komt te werken. Je draagt dit uit en bent trots op de dienstverlening en de service die zij bieden.

Binnen de praktijk heb je een afwisselende en uitdagende functie  waarbij je in samenspraak met je collega’s de zorg draagt voor de controle werkzaamheden van een groot aantal MKB klanten.

Je verricht zelfstandig controlewerkzaamheden, bereid accountantsverslagen en en management informatie voor, signaleert diverse adviesmogelijkheden en draagt zorg voor een goede verslaglegging en dossiervorming.

Je geniet van je werk en ziet het als een uitdaging om te groeien. Wij bieden de kansen en jij pakt deze met beide handen aan!

Wat vragen wij?

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen die onze kantoren gewend zijn, neem je een HBO opleiding/ WO opleiding mee, richting Accountancy of Economie. Daarnaast studeer je voor de audit-opleiding of bent voornemens dit op te gaan pakken.

Onze kandidaten zijn van nature vrolijk en enthousiast. Ze werken met plezier en zijn betrokken en secuur. Degene die wij zoeken toont initiatief, is gedreven en ambitieus. Vanzelfsprekend ben je cijfermatig en analytisch sterk.

Wat bieden wij?

Omdat wij alles zoeken, kun je ook veel van ons verwachten. Op de eerste plaats een leuk modern no-nonsense kantoor met frisse, vrolijke en enthousiaste collega’s. Het kantoor is betrokken en heeft korte communicatielijnen. Ze hebben professionaliteit hoog in het vaandel staan en willen dit richting de veelal MKB klanten uitdragen.

Persoonlijke begeleiding, vakkennis en een goede balans tussen werk en privé zijn punten die voor hen erg belangrijk zijn.

De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn goed, uiteraard gebaseerd op kennis en ervaring.

Kans pakken?!

Ben jij onze rots? Dé held die ons gaat helpen de accountancy nieuw leven in te blazen, reageer dan en wacht niet langer! It’s a small world afterall!

Bel, mail, app, you’re welcome!

Dane HRM

Claudia 06-50743400

Reageren