Gevorderd Assistent Accountant – Auditpraktijk

Van oktober 29, 2020Vacatures

Elk uur dat je besteedt aan het verleden,
gaat van je toekomst af.”                                                  

Henry Corsten | Accountant

Onze functies, jouw kans!

Voor onze opdrachtgever Van Luxemborg & De Kok (Tilburg)
zoeken wij een:
gevorderd assistent accountant – Auditpraktijk

Het kantoor
Op de eerste plaats ben jij de ambassadeur van het kantoor. Jij draagt dit uit en bent trots op de dienstverlening en de service die zij bieden. Een kantoor waar ze elkaar met jij en je aanspreken en mooie bedrijven uit “Groot Tilburg” ondersteunen en adviseren op financieel gebied. Klanten zijn altijd welkom voor een goed gesprek. Onderscheid wordt hier niet gemaakt.

Er heerst geen overwerkcultuur. Een kantoor waar iedereen wordt gerespecteerd en gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen, waardoor je dag goed kan beginnen De samenwerking kan beginnen…

Bij Van Luxemborg & De Kok vinden ze het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn/haar werk komt. Als je plezier hebt in je werk, straal je dit uit naar de klant en elkaar. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en je wordt gewaardeerd om wie je bent!

Dit ga je doen
Binnen de controlepraktijk heb je een afwisselende en uitdagende functie  waarbij je in samenspraak met je collega’s de zorg draagt voor de controle werkzaamheden van een groot aantal MKB klanten die variëren qua omvang tot 200 werknemers, zowel profit als non-profit organisaties. Onze klanten verwachten persoonlijke aandacht, je bent daarom een eerste aanspreekpunt.

Daarnaast verricht je zelfstandig controlewerkzaamheden, bereid je accountantsverslagen en managementinformatie voor, signaleer je diverse adviesmogelijkheden en draag je zorg voor een goede verslaglegging en dossiervorming. Je geniet van je werk en ziet het als een uitdaging om te groeien. Kansen worden je geboden en jij pakt deze met beide handen aan!

Wat vragen wij?
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen die onze kantoren gewend zijn, neem je een HBO opleiding/ WO opleiding mee, richting Accountancy of Economie. Daarnaast studeer je voor de audit-opleiding of bent voornemens dit op te gaan pakken.

Onze kandidaten zijn van nature vrolijk en enthousiast. Ze werken met plezier en zijn betrokken en secuur. Degene die wij zoeken toont initiatief, is gedreven en ambitieus. Vanzelfsprekend ben je cijfermatig en analytisch sterk.

Wat bieden wij?
Omdat wij veel van onze mensen verwachten; mag je dat ook van ons.
Op de eerste plaats; een leuk modern no-nonsense kantoor met frisse en enthousiaste collega’s. Van Luxemborg & De Kok is persoonlijk betrokken en heeft korte communicatielijnen. Professionaliteit staat hoog in het vaandel en we dragen dit uit naar onze klanten.

Persoonlijke begeleiding, persoonlijke ontwikkeling, vakkennis en een goede balans tussen werk en privé zijn punten waar wij veel waarde aan hechten.

De (secundaire) arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn zeer goed, uiteraard gebaseerd op kennis en ervaring.

Kans pakken?!
Bel, mail, app, you’re welcome!

Dane HRM

Claudia 06-50743400

Reageer dan direct!