Erik… Allrounder Finance met leiderschapskwaliteiten!

Van april 7, 2020Kandidaten

“Op basis van mijn opleiding en ervaring, mag ik mezelf een allrounder noemen op financieel-, economisch en administratief gebied”.

Een mooie openingszin voor een professionele kandidaat met leidinggevende en coördinerende kwaliteiten die zich voor de volle 100% inzet voor zijn medewerkers en collegae.

Onze kandidaat weet van de hoed en de rand, enerzijds werkzaam geweest binnen de uitvoerende functies waardoor de administraties van A tot Z bekend zijn, anderzijds een echte People manager die weet wat een goede leidinggevende doet om zijn team te motiveren en te coachen.

Erik heeft een grote voorkeur voor een uitdaging binnen het MKB, een meewerkend leidinggevende die zijn afdeling aanstuurt op de manier die het beste bij hem past. Het liefst in de rol van financieel manager of hoofd financiële administratie. Een afwisselende functie waar hij op een praktische en pragmatische wijze het werk kan organiseren en structureren, liever een breder takenpakket dan specialist op één gebied.

 “Ik ben een HBO-er die bedrijfseconomie heeft gestudeerd en geen academicus die accountancy heeft gedaan!”

De volgende eigenschappen zijn kenmerkend voor Eric: sportief, degelijk, stabiel, betrouwbaar, gestructureerd & verzorgd, verbindend.

Deze People manager is naast professional ook vader van 2 tieners, een actief sportman binnen het jeugdvoetbal als trainer én fanatiek op de racefiets en de mountainbike. Hij geniet van de momenten met zijn familie en vrienden, gaat graag uit eten, naar de bioscoop of op vakantie.

Kennis maken met onze pro?!

Twijfel niet, plan een (video) gesprek en ervaar wat Erik kan betekenen voor uw organisatie.

Neem contact met ons op, een meeting is online zo geregeld!

Mail info@danehrm.nl

Bel Claudia 06-50743400 of Meike 06-11472996