Wat kunnen wij voor jou betekenen??

Personeel

Alle zaken rondom personeel! Beleid, coachen, trainen en motiveren van je mensen!

coach & coffee ☕ >

Werving & Selectie

Een Talent vinden met de juiste motivatie die perfect past binnen jouw bedrijf!

Werven en selecteren van sollicitanten is een vak apart. Als ondernemer heb je wel een idee wat je zoekt, maar het vinden van de juiste kandidaat voor deze specifieke plaats in jouw organisatie kost veel tijd. Wij bieden 3 pakketvormen om het werven en selecteren van kandidaten gemakkelijker te maken. Je kunt kiezen of wij alleen werven en selecteren óf dat wij het gehele proces uit handen nemen, inclusief het voeren van de sollicitatiegesprekken tot het aanbieden van een contract. Door de juiste vragen te stellen en op bepaalde punten tijdens een gesprek kritisch door te vragen, achterhalen wij de drijfveren van de kandidaat en of het de juiste persoon is voor binnen jouw bedrijf. Uiteraard maken wij van te voren een goede selectie. Uiteraard kun je je pakket ook zelf samenstellen.

Wij hebben iedere werving & selectievraag een passende oplossing.  Wil je advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

talentsourcer >

Talenthunter

Dit is recruitment 2.0! De speld in de hooiberg! Wat er ook gebeurt, we vinden het juiste Talent, altijd!

Talenthunting neemt soms wat meer tijd in beslag. Je hebt een hele specifieke vraag, je bent op zoek naar een specifiek talent.
Wij gaan op zoek naar dát talent waar jij naar op zoek bent. Dit talent heeft meestal al een baan en is niet specifiek op zoek naar iets anders.
Wij inventariseren grondig en visualiseren dé perfecte kandidaat. Hierna gaan wij proactief de markt op om jouw talent te vinden!

Wat er ook gebeurd, wij gaan door totdat wij de perfecte match hebben gevonden!

let's hunt >

Leiderschap

Leiderschap is een other piece of cookie! Ben jij een baas of een leider?

be al leader >
Maak een vrijblijvende afspraak

info@danehrm.nl