Commercieel medewerker binnendienst (32/40 uur)

Van april 6, 2021Vacatures

Vlotte Commercieel Medewerker binnendienst (32/40 uur) 

Wij zijn op zoek naar een commerciële collega binnen ons team. Jij maakt proactief afspraken voor de accountmanager buitendienst voor het complete portfolio van Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud. Je achterhaalt de klantbehoefte en koppelt deze aan onze dienstverlening en producten. Speerpunt in deze functie is het groeipotentieel van de regio benutten samen met je collega’s. Je brengt het rayon in kaart en maakt een commercieel plan met als belangrijkste onderdeel nieuwe klanten en klantbehoud. De taken binnen deze functie zijn heel divers en afwisselend. Je maakt offertes, hebt ideeën over het inzetten van sociale media, je onderhoudt klantcontact, je bereidt nieuwe projecten voor en ondersteunt je collega’s waar nodig. Geen dag is hetzelfde.

Wie zijn wij:
Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud is gespecialiseerd in het professioneel onderhouden van zonweringen in de utiliteitsbouw, met het oog op kwaliteitsbehoud, veiligheid en een professionele uitstraling. Het draait voor ons om het beste resultaat voor de eindgebruiker. De gebruikers van een gebouw willen een optimaal comfort. Door een goede warmte- en lichtregulering creëren wij dit en zorgt het voor tevreden mensen. Door onze zonwering zorgen wij voor een prettige en behaaglijke werkomgeving die Arbo-technisch verantwoord is. Met onze duurzame oplossing houdt onze klant ook de energiekosten onder controle, wat leidt tot een win-win oplossing!

Wat verwachten wij van jou:
Het aanleveren van nieuw werk en het behalen van goede verkoopresultaten samen met je collega’s is waar je het voor doet. Dit gaat het best met een kwalitatief goed product en eerlijk verhaal. Tegelijkertijd zoek je een organisatie waar jij je kan blijven ontwikkelen op sales gebied. In jouw ogen kan het altijd net iets beter.

  • MBO werk- en denkniveau (wij vinden motivatie belangrijker dan opleiding)
  • Ervaring met telefonisch klantcontact;
  • Zelfstandig, Assertief en Secuur;
  • Humor;
  • Proactief, je komt met verbetervoorstellen gevraagd en ongevraagd;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Werkgebied:
Je bent woonachtig in de regio Oosterhout (Noord-Brabant)

Wat kan jij van ons verwachten:

  • Salaris conform CAO Kleinmetaal;
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groeiperspectief;
  • Je werkt binnen een klein maar bijzonder enthousiast en hecht team;
  • Goede en gezellige werksfeer.

Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren van deze vacature. Graag ontvangen wij jouw CV en motivatie via de mail an@danehrm.nl of bel voor meer info met An Gelton 0650663923

REAGEER DIRECT!