Calculator / Inkoper

Van april 26, 2023Vacatures

Calculator/Inkoper

Een goed werk begint bij een goede calculatie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren calculator voor ons jonge en afwisselende team.

Samenwerking met onze opdrachtgevers en ons team staat hoog in het vaandel. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van ramingen en begrotingen voor zeer diverse projecten in een geautomatiseerd systeem. Je brengt financiële risico’s in kaart en je hebt oog voor kansen en alternatieven. Je neemt wekelijks deel aan ons werkoverleg, waarbij je verantwoordelijk bent voor het opstellen en up-to-date houden van de planning.

Je onderhoudt goed contact met onderaannemers en leveranciers om zo prijzen te kunnen bepalen en vergelijken. Na afronding draag je de werkbegroting en offertes over aan de projectleider.

Wie zijn wij:

Pro Property is een jong bedrijf dat sinds februari 2019 haar rentree heeft gemaakt in de vastgoedwereld. Wij ontlasten onze opdrachtgevers op diverse vlakken zodat zij tijd kunnen maken voor hun core business. Vanwege de sterke vertrouwensband met onze klanten is Pro Property een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op afbouw, verbouw en renovatie.

Samen met de opdrachtgever ontwikkelen wij mooie projecten van idee tot realisatie. Onze focus ligt op verbouwingen binnen kantoorvoorzieningen, retail, hotels, restaurants en grootschalige woning verblijven voor lang en kort verblijf.

Pro Property is een divers en ruimdenkende onderneming met jaren ervaring, een sterke ambitie en een persoonlijke aanpak. Door onze diversiteit en ruimdenkendheid ontstaan de prachtigste samenwerkingen en resultaten. Wij zetten de wensen van onze opdrachtgevers centraal, ontzorgen en wijzen op kansen.

Wij brengen bouw ideeën tot leven.

Wat verwachten wij van jou:

  • Minimaal MBO Bouwkunde of gelijkwaardig
  • Aantoonbare relevante werkervaring
  • Zelfstandig projecten begeleiden, van planning tot overdracht aan de projectleider
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Accuraat
  • Je werkt graag binnen een team maar je kan ook zelfstandig gestructureerd werken
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent proactief en assertief.

Werkgebied:

Je bent woonachtig in de omgeving van Oosterhout (Noord-Brabant).

Wat kun jij van ons verwachten:

Je komt in een leuk, hecht team met enthousiaste en jonge collega’s te werken. Het bedrijf groeit en is in contante ontwikkeling. Wij hebben persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden op de lange termijn.

De functie is 32 – 40 uur.

We bieden een salaris wat past bij je ervaring, mogelijkheden en opleiding. Er zijn uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zoals een laptop en telefoon van de zaak. Flexibele vakanties, goed geregelde arbeidsvoorwaarden, de beste teamuitjes.

Pro Property heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren voor deze vacature. Stuur een mail met CV naar an@danehrm.nl of bel voor meer info +31650663923