Assistent Accountant Samenstelpraktijk

Van januari 15, 2021Vacatures

Breng jij pit in de accountancy?! Een rots in de branding?! REAGEER!!

Onze functies, jouw kans

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een assistent accountant – Samenstelpraktijk

Wat ga je doen?

Op de eerste plaats ben jij de ambassadeur van het kantoor waarvoor je komt te werken. Je draagt dit uit en bent trots op de dienstverlening en de service die zij bieden.

Als assistent accountant heb je een breed en uitdagend takenpakket. Je stelt jaarrekeningen samen, stelt aangiften op voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en omzetbelasting. Daarnaast voer je benchmarkt rapportages uit en stel je rapportages op voor het management.

Een belangrijk onderdeel van je werk is het voorbereiden van de adviesgesprekken voor de klanten binnen het MKB. Dit alles doe je in samenspraak met je teamleden onder leiding van een teamleider.

Je geniet van je werk en ziet het als een uitdaging om te groeien. Wij bieden de kansen en jij pakt deze met beide handen aan!

Wat vragen wij?

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen die onze kantoren gewend zijn, neem je HBO werk- en denkniveau met je mee. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar ervaring in de samenstelpraktijk op een accountantskantoor.

Onze kandidaten zijn van nature vrolijk en enthousiast. Ze werken met plezier en zijn klantgericht, pro actief, ambitieus en gedreven. Omdat je werkzaam bent in een team ben je vanzelfsprekend communicatief vaardig. Je wilt jezelf ontwikkelen en groeit mee met onze opdrachtgever.

Bij voorkeur heb je kennis van software zoals AFAS, Exact en Unit-4.

Wat bieden wij?

Omdat wij alles zoeken, kun je ook veel van ons verwachten. Op de eerste plaats een leuk modern no-nonsense kantoor met frisse, vrolijke en enthousiaste collega’s. Het kantoor is betrokken en heeft korte communicatielijnen. Ze hebben professionaliteit hoog in het vaandel staan en willen dit richting de veelal MKB klanten uitdragen.

Persoonlijke begeleiding, coaching, het opdoen van vakkennis en een goede balans tussen werk en privé zijn punten die voor hen erg belangrijk zijn.

De arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn goed, uiteraard gebaseerd op kennis en ervaring.

Kans pakken?!

Wacht niet langer!

Bel, mail, app, you’re welcome!

Dane HRM

Claudia 06-50743400

Reageer direct!