Arbeidsjuridisch advies

Aangenaam! Mijn naam is Wilma Engels – Van Oijen

Het liefst zou ik mij persoonlijk willen voorstellen. Ik ben namelijk van mening dat persoonlijk contact en een goede communicatie van essentieel belang is voor een kwalitatief hoogwaardige samenwerking. Dat is dan ook wat je van mij kunt verwachten.

Als advocate, (en later als) juriste en manager van een Tax & Legal afdeling van een internationale onderneming heb ik veel werkgevers (van multinationals tot mkb) geadviseerd op het gebied van arbeidsrecht en HR. Hierdoor heb ik mijzelf in de loop der jaren ontwikkeld tot een expert op beiden werkvlakken. Daarbij komt dat de ondernemerservaring die ik heb opgedaan als manager van een juridische afdeling en als eigenaar van Dutch Legal Experts eveneens zeer waardevol is gebleken bij advisering aan bedrijven. Simpelweg omdat wij elkaar beter begrijpen.

Tijdens het dagelijkse werk word je waarschijnlijk overspoeld door een grote hoeveelheid aan informatie. Als ondernemer, HR-medewerker of directeur zit je waarschijnlijk niet te wachten op allerlei overbodige informatie. Ik wil je graag ontzorgen. Mijn insteek is dan ook praktisch en ik schrijf mijn adviezen in heldere taal waarbij ingewikkelde vakjargon zoveel als mogelijk wordt vermeden. Omdat ik weet dat er binnen een organisatie vaak snel gehandeld moet worden, zijn de doorlooptijden kort. Uiteraard zorg ik ervoor dat dit nooit ten koste gaat van de kwaliteit van de dienstverlening.

Via Dane HRM is het mogelijk om gebruik te maken van mijn diensten tegen een scherp tarief!

Jurist nodig?

Info@DaneHRM.nl