Accountmanager buitendienst (32/40 uur)

Van oktober 14, 2020Vacatures

Build your future!

Accountmanager buitendienst (32/40 uur)

In deze zelfstandige rol krijg je alle tools aangereikt om je verder te ontwikkelen als salesprofessional. Je adviseert klanten en verkoopt het complete portfolio van Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud. Dit doe je met behulp van jouw scherpe blik en analyserende vermogen. Je achterhaalt snel de (latente) klantbehoefte en koppelt deze aan onze dienstverlening en producten. Speerpunt in deze functie is het groeipotentieel van de regio benutten. Je brengt continu het rayon in kaart en maakt een marktbewerkingsplan met als belangrijkste onderdeel dus new business.

Samengevat:

 • In kaart brengen van je rayon en een marktbewerkingsplan opstellen;
 • acquisitie / new business;
 • adviseren over en verkopen van (service & onderhoud) van projectzonwering in alle soorten en maten voornamelijk bij non-profitorganisaties.

Wat verwachten we van je?
Jij bent op en top sales. Scoren is waar je het voor doet. Dit gaat het best met een kwalitatief goed product en eerlijk verhaal. Targets stimuleren je enorm, evenals de bijbehorende bonus. Dit omdat je weet dat je een goede technische salesadviseur bent. Tegelijkertijd zoek je een organisatie waar jij je kan blijven ontwikkelen op sales gebied. In jouw ogen kan het altijd beter. Wij verwachten:

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar buitendienst ervaring in B2B;
 • ervaring met (telefonische) koude acquisitie;
 • veel zelfstandigheid en pro-activiteit.

Werkgebied
Je bent woonachtig in of nabij Oosterhout (Noord-Brabant) en je hebt hier een breed netwerk.

De aanbieding
Deze functie is vooral interessant als je een tweede of derde stap wilt maken en jij je maximaal verder wilt ontwikkelen als salesprofessional. Je profiteert van een organisatie die er op ingericht is om jou optimaal te laten presteren.

Je mag rekenen op:

 • Salaris conform CAO Kleinmetaal;
 • eerlijke, aantrekkelijke bonusregeling;
 • auto, iPad en telefoon van de zaak;
 • veel persoonlijke ontwikkeling en groeiperspectief;

Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud
Peeters Projectzonwering Service & Onderhoud is gespecialiseerd in het professioneel onderhouden van zonweringen in de utiliteitsbouw, met het oog op kwaliteitsbehoud, veiligheid en een professionele uitstraling. Het draait voor ons om het beste resultaat voor de eindgebruiker. De gebruikers van een gebouw willen een optimaal comfort. Door een goede warmte- en lichtregulering creëren wij dit en zorgt het voor tevreden mensen. Door onze zonwering zorgen wij voor een prettige en behaaglijke werkomgeving die Arbo-technisch verantwoord is. Met onze duurzame oplossing houdt onze klant ook de energiekosten onder controle, wat leidt tot een win-win oplossing!

Kans pakken?!
Reageer dan snel!
Build your dreams!!

Bel, mail, app Claudia 06-507 434 00 – Claudia@DaneHRM.nl

 

Reageren