Accountmanager Binnendienst

Van april 26, 2023Vacatures

Accountmanager Buitendienst

Zie je overal kansen en heb je kennis van het afbouwen, verbouwen en inrichten van kantoren, hotels en retail? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren accountmanager buitendienst voor ons team van enthousiaste, professionele en bevlogen collega’s.

Bouwen zit in het bloed van ons jonge team. Als accountmanager heb je een commerciële instelling en ben je steeds op zoek naar nieuwe leads. Je genereert business vanuit je eigen netwerk en weet hoe je nieuwe klanten kunt binnen halen. Om dit te bereiken stel je op basis van marktanalyses, financiële en operationele meerjarenplannen op.

Samenwerking met onze opdrachtgevers en ons team staat hoog in het vaandel. Het contact onderhouden en ontzorgen van klanten door een proactieve benadering zijn een belangrijk onderdeel van je dagelijks werk.

Je blijft betrokken bij het bouwteam en bent aanwezig bij de oplevering. Je bent altijd onderweg en weet met je ondernemersgeest niet alleen de klanten, maar ook het team te motiveren. Kortom, je bent een gedreven accountmanager met een persoonlijke touch en een heldere visie op de toekomst.

Wie zijn wij:

Pro Property is een jong bedrijf dat sinds februari 2019 haar rentree heeft gemaakt in de vastgoedwereld. Wij ontlasten onze opdrachtgevers op diverse vlakken zodat zij tijd hebben voor hun core business. Vanwege de sterke vertrouwensband met onze klanten is Pro Property een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op vastgoedontwikkeling en bouwen.

Samen met de opdrachtgever ontwikkelen wij mooie projecten van idee tot realisatie. Onze focus ligt op verbouwingen binnen kantoorvoorzieningen, retail, hotels, restaurants en grootschalige woningverblijven voor lang en kort verblijf.

Pro Property is een divers en ruimdenkende onderneming met jaren ervaring, een sterke ambitie en een persoonlijke aanpak. Door onze diversiteit en ruimdenkendheid ontstaan de prachtigste samenwerkingen en resultaten. Wij zetten de wensen van onze opdrachtgevers centraal, ontzorgen ze en wijzen ze op kansen.

Wij brengen bouwideeën tot leven.

Wat verwachten wij van jou:

  • HBO werk- en/of denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een commerciële buitendienst functie
  • Bouwkundige kennis is een pré
  • Een netwerk met opdrachtgevers binnen de afbouw van kantoren, hotels en restaurants
  • In staat in een dynamische en informele omgeving te werken
  • Zelfstandig en gestructureerd werken
  • Sterke commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Een sales gedreven instelling met een hoge gun factor

Werkgebied:

Ons kantoor is gevestigd in Oosterhout (Noord-Brabant).

Wat kun jij van ons verwachten:

Je komt in een leuk en hecht team met enthousiaste en jonge collega’s te werken. Het bedrijf groeit en is constant in ontwikkeling. Wij hebben aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden op de lange termijn.

De functie is 32-40 uur.

We bieden een salaris wat past bij je ervaring, groeimogelijkheden en opleiding. Er zijn uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Zoals een zeer uitgebreide bonusregeling, auto, laptop en telefoon van de zaak. Flexibele vakanties, goed geregelde arbeidsvoorwaarden, de beste teamuitjes.

Pro Property heeft Dane HRM opdracht gegeven voor het werven en selecteren voor deze vacature. Stuur een mail met CV naar an@danehrm.nl of bel voor meer info 0650663923